Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ξέρουμε τι κάνατε την 22η Ιανουαρίου!


Όπως έχω ξαναγράψει και παλαιότερα, έχω εμπιστοσύνη στον Κυριάκο Θωμαϊδη και στην εκπομπή του «Δίκη στο ΣΚΑΙ». Χθες ένας δημοσιογράφος ονόματι Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ανέφερε πως υπάρχει συνομιλία εμπλεκόμενου στα στημένα και έγκλειστου πλέον στις φυλακές, με τον ξένο μάνατζερ του Σεμπάστιαν Σάχα πριν το ματς ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου 0-4 στο ΟΑΚΑ στις 22 Ιανουαρίου για την 19η αγωνιστική. Ακόμα, ανέφερε πως υπάρχουν δύο ξένοι παίκτες που αγωνίστηκαν στον εν λόγω αγώνα και αυτή τη στιγμή έχουν φύγει από την ΑΕΚ. Σας παραθέτω την ενδεκάδα και τις αλλαγές του αγώνα: Σάχα, Καράμπελας, Νασούτι, Δέλλας (20' λ.τρ.. Αργυρίου), Γιάχιτς, Μάκος (74' Γκερέιρο), Ντιόπ, Λαγός (38' Λεονάρντο), Λυμπερόπουλος, Σκόκο, Μπλάνκο.
            Όπως θυμάστε κατά την εποχή της έξαρσης της υπόθεσης των στημένων είχε ακουστεί πιθανή εμπλοκή των Σάχα και Νασούτι στην υπόθεση των στημένων. Ο Νασούτι ήταν δεδομένο πως θα φύγει, μιας και ήταν δανεικός και δεν είχε πείσει κανέναν για να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Ο Σάχα όμως, εντελώς ξαφνικά αποχώρησε από την ομάδα. Τα στημένα βγήκαν στη φόρα την 22η Ιουνίου. Χωρίς να έχει ακουστεί απολύτως τίποτα, στις 28 Ιουνίου ο Σάχα αποχώρησε εν μια νυκτί για την Αργεντινή. Επειδή στο θέμα των στημένων ο Θωμαϊδης είναι γνώστης και ό,τι λέει έχει γίνει, τον εμπιστεύομαι τυφλά και σε αυτό το θέμα. Υπήρχαν δηλαδή παίκτες οι οποίοι έπαιξαν τα βρώμικα παιχνίδια τους στην πλάτη της ομάδας μας. Δυστυχώς δεν πρόκειται να λογοδοτήσουν ποτέ στη ζωή τους για αυτά που έκαναν και κυρίως για τα λεφτά που έβγαλαν, μιας και βρίσκονται σε άλλη ήπειρο αυτή τη στιγμή.
            Πάντοτε ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας, ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση φοβάμαι, πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: