Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Δραματική κατάσταση


Θλιβερά τα σημερινά πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων. Ο λαϊκισμός σε όλο του το μεγαλείο. Ρίξτε μια ματιά για να εκνευριστείτε.
Στα δικά μας, η κατάσταση τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη. Δεν αδικώ ούτε τον Καράμπελα, ούτε το Λαγό, ούτε το Μανωλά, ούτε κανέναν παίκτη που θέλει να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του. Είναι δύσκολες εποχές για να αφήνεις λεφτά και είναι δικαίωμά τους να τα διεκδικήσουν μέχρι τέλους. Θεωρώ πως αν δεν εμφανιστεί κάποιος επενδυτής που να θέλει να βάλει λεφτά, η πτώχευση είναι μονόδρομος. Δεν ξέρω σε τι μπορεί να βοηθήσει, η ανάληψη της διοίκησης από μια επιτροπή διαχειριστών τύπου Θανόπουλου ή Αδαμίδη που στη δύση της σταδιοδρομίας τους θα βρεθούν να πουν ένα « Τι λέτε ρε;» ή «Αμείβομαι με 1000 ευρώ το μήνα» όπως τόλμησε να ξεστομίσει ο Αδαμίδης. Δυστυχώς ο Παππάς, παραμένει αμέτοχος στις εξελίξεις, αλλιώς θα ήταν αστείο να βγει και να διαψεύσει τον πρόεδρο, όπως έκαναν οι Λύμπε και Δέλλας για την περίπτωση Τζιμπούρ.
            Η κατάσταση πρέπει να γίνει σαφής. Είτε αναλαμβάνει κάποιος τις υποχρεώσεις που υπάρχουν, είτε κλείνουμε το μαγαζί. Δε θα βοηθήσει σε τίποτα η διατήρηση της αποτυχημένης κατάστασης που βιώνουμε τα τελευταία 3 χρόνια, της πλήρους ανυποληψίας, του φάσματος των προσφυγών και των ταλαιπωρημένων παικτών. Η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει ένα ρόστερ με μηδαμινή μεταπωλητική αξία, δεν έχει γήπεδο και προπονητικό και δεν έχει μελλοντική προοπτική. Ας βγάλουν τη χρονιά αν μπορούν, αλλιώς τέλος από τώρα. Δυστυχώς σε αυτό το σημείο έχουμε φτάσει κι όποιος δεν το βλέπει, απλώς εθελοτυφλεί.

1 σχόλιο:

απ'το 58 στη 18 είπε...

HΛEKTΡONIKH ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ (ασχετο)
Εφθασε η ωρα.Μετα το τελευταιο ταρακουνημα της ποδοσφαιρικης Ευρωπης καιι τη φοβερη απηχηση των ελληνικων εφημεριδων για τη σφαγη του Ντορτμουντ ο κομπος εφτασε στο χτενι.
Η ταπεινωμενη Γερμανια μετα το χαστουκι του Καραισκακη εβαλε μπρος ολη τν επιρροη της στην ουεφα και καταφερε να φαλκιδευσει το αποτελεσμα του χθεσινου ξεβρακωματος της Μπορουσια απο τα ελληνοπουλα του Ερνεστο.
Η αποφαση σταθμος για εγκατασταση ηλεκτρονικου συστημστος διαιτησιας ειναι κοντα οσο ποτε...Ειναι αλλωστε τεραστια και η οικονομικη ζημια για την ΤΕΑΜ η μη παρουσια του οσφπ απο το β γυρο .
Οδευουμε προς ενα ζωντανο playstation με ατεγκτη σφυριχτρα και τυφλη δικαιοσυνη.Ζητηθηκε μαλιστα απο το θρυλο να κρατησει και στην ευρωπη τη ντουντουκα της θυρας 7 απο την οποια ενας πανεξυπνος κονφερανσιε προτεινει και παροτρυνει το πληθος με ευρηματικες ατακες (τσιριλλο μπ...,π..ανας γιε και αλλα).Ειναι μοντελο ο οσφπ για την Ευρωπη.Στην Ελλαδα δεχεται την αδικια οπως φετος στα τακλινγκ του Καλα η παρα λιγο, στο χερι-οφθαλμαπατη του Μελμπεργκ στο κορνερ περυσι με μας,αλλα εξω ολα κι ολα...
Ποσο ανυποληπτοι ειμαστε ολοι εμεις μπροστα του ΕΔΩ και ποσο λιγος και ανυποληπτος ειναι κι αυτος σαν ελληνικο ποδοσφαιρο στην Ουεφα!
Αλλοιμονο στην αδικια!Αλλοιμονο σε οσους τολμησουν να τη βγαλουν απο τα σπορ.Οταν βεβαια ειναι τυφλη και οχι επιλεκτικη και μονοδρομη.Κατι που πρεπει να γινει μαθημα στον ερυθρολευκο λαο και τυπο και να κανει "τουμπεκι".Αφου δεν ηξεραν ,δεν ρωταγαν?
Οποιος βλεπει τα μεγαλα ξενα πρωταθληματα θα δει εγκληματα ,οποιος δει ελληνικο θα απορησει οχι μονο με τα"λαθη" αλλα και με την κακοπιστια μας,αυτη που μας φυτεψε στο κεφαλι η αλαζονεια και η καθεστωτικη συμπεριφορα κυριως του ερυθρολευκου στατους κβο.
Ας σωπασουν λοιπον...
ΥΓ::σαφως υπαρχει δοση μικροψυχιας στο σχολιο,οταν παιζει η δικη σου ομαδα στο Νευροκοπι.Δειτε το ομως απο την καλη του πλευρα.