Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Ένα υπέροχο Σάββατο για την ΑΕΚ!


Ονειρεμένο το χθεσινό Σάββατο για την ΑΕΚ που κέρδισε στο ποδόσφαιρο 2-0 τον Αστέρα, στο μπάσκετ 89-90 τον ΟΦΗ στην Κρήτη, 27-20 στο χάντμπολ τη ΧΑΝΘ αλλά και 3-0 τον Απόλλωνα στο αντρικό βόλει. Μπράβο και πάντα τέτοια.

ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο σκορ στην πρώτη φάση που δημιούργησε η ομάδα χάρη σε ένα ακόμα «απαίσιο» γκολ του Λύμπε. Αυτά τα γκολ, είναι το ψωμί του Νικόλα και τα χαρακτηρίζω «κλασσικά γκολ Λύμπε». Όλοι όσοι βρεθήκαμε στο γήπεδο, γνωρίζαμε πως θα κερδίσουμε, ελπίζοντας όμως σε μια ευρεία νίκη. Αυτή, δεν ήρθε ωστόσο το 2-0 του Λέο στο 65’ και η καλή απόδοση του δεύτερου ημιχρόνου μας έκανε να φύγουμε χαρούμενοι. Πολύ καλή εμφάνιση για τον Λύμπε και τον Λέο που πέραν των γκολ, αποτελούσαν πηγή κινδύνων. Θετικότατη η παρουσία των Γεωργέα και Σιαλμά που μπήκαν ως αλλαγή βοηθώντας ουσιαστικά την ομάδα. Η 50μετρη κούρσα του Σιαλμά και η «πάρε-βάλε» πάσα του στον Λύμπε ήταν κατ΄εμέ η φάση του αγώνα που δυστυχώς δεν μετουσιώθηκε σε γκολ. Το στίγμα του αφήνει ο Κωστένογλου με την παρουσία 8 Ελλήνων στη Βασική ενδεκάδα. Το ματς ολοκληρώθηκε με 10 Έλληνες να αγωνίζονται ταυτόχρονα. Ηχηρή απάντηση στον Χιμένεθ, που δήλωνε πέρσι σε κάθε ευκαιρία πως η ομάδα δεν είναι δική του. Η χθεσινή ΑΕΚ, είναι του Κωστέ και όχι του Ισπανού, καθώς ήδη η δουλειά που γίνεται από τον Νίκο φαίνεται…1χ1 και συνεχίζουμε. Με νίκη την Τετάρτη εναντίον του λεβαδειακού, μειώνουμε τη διαφορά από την κορυφή, προσπερνάμε τον οσφπ κι ας έχουμε 2 παιχνίδια περισσότερα. Την άλλη Κυριακή με παναιτωλικό πρέπει να περάσουμε με νίκη για να έχουμε τη δυνατότητα σε δύο συνεχή παιχνίδια στην έδρα μας με υποδεέστερους αντιπάλους (Κέρκυρα, ΠΑΣ) να έχουμε 5 σερί. Δεν είναι τόσο δύσκολο να αλλάξει το μομέντουμ.!

ΟΣΦΠ-ΠΑΟ
Μπορεί να έπεσα έξω στην πρόβλεψή μου περί τεσσάρων τερμάτων και πάνω, όμως όσοι είδατε το παιχνίδι, μπορείτε να συμφωνήσετε πως είχα κάποια λογική. Σε περίπτωση που ο Λέτο σημείωνε το 0-2 στη φάση του δοκαριού θα είχαμε ερυθρόλευκα δάκρυα στο λιμάνι. Το γκολ δεν μπήκε και από εκείνη τη φάση και μετά ο οσφπ κυριάρχησε στον αγώνα. Το 1-1 αδικεί κάπως τους κόκκινους, αλλά ο Καπίνο έδειξε ικανότατος και έτοιμος, ειδικά στη φάση του 83’ με την τρομερή απόκρουσή του, ανάποδα στη φορά του σώματός του. Εξαιρετική διαιτησία Γιάχου. Αλάνθαστη, δεν του ξέφυγε τίποτα και ήταν σε αγγλικά πρότυπα αφήνοντας το ρυθμό του αγώνα. Μπράβο!

Το επίπεδο των οπαδικών εφημερίδων είναι πραγματικά θλιβερό. Αναφέρονται υποτίθεται στο ποδόσφαιρο και ως φωτογραφίες, αντί να έχουν τους παίκτες τους έχουν κότες, καρότα και αγγούρια. Αυτοί είναι που μιλούν κατά των επεισοδίων, κατά της αστυνομίας, κατά των χουλιγκάνων, κατά των ιθυνόντων και εξαπολύουν επιθέσεις κατά πάντων, αφού γίνει το κακό. Δεν ντρέπονται;

Καλή Κυριακή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: