Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Συγκεντρωθείτε, όλοι, οπαδοί και παίκτες! Είμαστε στην κούρσα του Τίτλου! Οι υπερβολές περί οσφπ, καταρρέουν ως χάρτινος πύργος!...

Είμαι φοβερά χαρούμενος με τον Νίκο Κωστένογλου και θεωρώ πως η δουλειά που κάνει στην ομάδα μας, αποδίδει πράγματι καρπούς. Η ομάδα που παρατάχθηκε στο αγρίνιο είναι εξ ολοκλήρου δικό του δημιούργημα και το γεγονός πως δεν παίξαμε τόσο καλά με αφήνει αδιάφορο. Επί της ουσίας δεν απειληθήκαμε στιγμή, μιας και οι όποιες ευκαιρίες του Παναιτωλικού ήταν απόρροια “ντου”, “γιόμας” και επιπολαιοτήτων. Πρέπει να συγκεντρωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο στον αγώνα της Κυριακής με Κέρκυρα που παίζουμε μετά απο χρόνια στις 3 το μεσημέρι, προσεγγίζοντας μέσω των αναμνήσεών μας, ωραία Φιλαδελφιώτικα μεσημέρια. Δικαιολογίες αποχής δεν υπάρχουν και στο γήπεδο πρέπει να βρίσκονται πάνω απο 15 χιλιάδες κόσμου. Ζήλεψα βλέποντας την προσέλευση των παναθηναικών χθες που πρέπει να ήταν πάνω απο 35 χιλιάδες. Θα κάνουν σίγουρα κοιλιά και μάλιστα σύντομα, οι παναθηναϊκοί. 
Αν ο οσφπ, δεν αγωνιζόταν στο Τσάμπιονς Λίγκ, θα ήθελα να πω πως δεν έχει τίποτα διαφορετικό απο εμάς αγωνιστικά. Μπάλα έπαιξε μόνο εναντίον του παο, και είναι καλό να προηγείται στο βαθμολογικό πίνκακα ο Παο, μιας και είναι σχετικά πιο άπειρος στη διαχείρηση μιας τέτοιας μεγάλης διαφοράς. Μην ξεχνάτε, είμαστε ΑΕΚ, πάντα πάμε για πρωτάθλημα. Άλλοι το λένε, άλλοι φοβούνται να το σκεφτούν, όμως ΟΛΟΙ ενδόμυχα το πιστεύουμε, ακόμα και με τη χειρότερη –ποιοτικά- αλλά όχι αγωνιστικά ΑΕΚ όλων των εποχών!

Η χθεσινή ήττα των πειραιωτών, προκάλεσε πολύ γέλιο και ο Αστέρας αν εξαιρεθεί η ήττα από την ΑΕΚ κέρδισε σε τρεις εβδομάδες ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ. Εμείς επικρατήσαμε στο ρελαντί 2-0 και η τεράστια διαφορά σε σχέση με πέρυσι είναι οι εξής: Στο περσινό, όπως και στο φετινό πρωτάθλημα οι ομάδες αντιμετωπίζουν κατά σειρά στο πρόγραμμά τους ΠΑΟΚ-ΑΕΚ-οσφπ. Κατά την περσινή χρονιά, αποτελούσαμε συνήθως το αποκούμπι του κάθε μικρού. Φέτος δεν έχουμε επιτρέψει στην ομάδα κανένα στραβοπάτημα, πέραν της ήττας στο Γεντί Κουλε. Λογικό να χάσεις από Παοκ στην Τούμπα, λογικό το Χ με οσφπ, λογική η ήττα από Παο εκτός έδρας. Στο δεύτερο γύρο έχουμε μέσα τους παοκτζήδες που κοιτούν τη νίκη στην έδρα μας με τα.. κιάλια. Αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά και κάνουμε το 2 στα 2 με Κέρκυρα και ΠΑΣ, πάμε στον Ατρόμητο και εκεί θεωρώ πως θα έχει μειωθεί η διαφορά από τον Παναθηναϊκό. Φεύγει ο Δώνης οπότε η ομάδα τους θα είναι σε μεταβατικό στάδιο. Καλή εβδομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: