Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Νεές δυσκολίες...

Φεύγοντας από το γήπεδο το Σάββατο δεν έφυγα με κανένα αίσθημα αδικίας. Δε θεώρησα πως η διαιτησία έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του αγώνα. Ωστόσο, επιστρέφοντας σπίτι μου δεν πίστευα στα μάτια μου και εκνευρίστηκα σκεπτόμενος τι έγινε. Ήμουν σίγουρος πως δεν είχε δοθεί πέναλτι λανθασμένα στον Κλωναρίδη και πως επίσης το γκολ του Κάρλος ήταν κανονικότατο. Επίσης σε φάση του δευτέρου ημιχρόνου γίνεται πέναλτι που δεν δίνεται στον Λυμπερόπουλο. Κουράστηκα. Σκεπτόμενος μάλιστα πως ο Σιαλμάς έχει αποβληθεί λάθος στον προηγούμενο αγώνα σε συνδυασμό με πολλά μικρά φαλτσοσφυρίγματα του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη το Σάββατο..Τι να πω.
Στα διοικητικά, απλώς να αναφέρω πως σήμερα εξέπνευσαν οι 45 ημέρες που είχε δηλώσει πως χρειάζεται ο υποτιθέμενος επενδυτής εξ Αραβίας. Ναι, αυτός που εκπροσωπείται από τον Δικηγόρο Βλάχο. Ο αδαμίδης δεν γνωρίζω που βρίσκεται, ωστόσο πρέπει να συμβουλευτεί τον Τσάκα που και έχει εξαφανιστεί και ξεχαστεί από τον κόσμο του παο.
Νέα αναβολή πήρε η δίκη του Μάκη και συγκεκριμένα για τις 15 Φλεβάρη, συνεπώς η βεβαιότητα του κ. Οικονομόπουλου περί άμεσης καταβολής των οφειλόμενων μπορεί να περιμένει.
Δε θέλω να γίνω κουραστικός, να αναφερθώ ξανά στα δισεπίλυτα προβλήματα, τις οικονομικές δυσκολίες κλπ, διότι νομίζω πως έχετε αντιληφθεί πλήρως την άποψή μου.
Αυτό που δεν έχει αντιληφθεί ο Αδαμίδης, δυστυχώς, είναι πως με το να «κερδίζει» χρόνο ουσιαστικά χάνει και αυτό δε θα του βγει σε καλό, τόσο για αυτόν όσο κυρίως για την ομάδα μας.
Καλή βδομάδα.

1 σχόλιο:

απ'το 58 στη 18 είπε...

ΕΥΝΟΙΑ
Αν αναλυσουμε καλα τη εννοια της επικεφαλλιδας θα συμφωνησουμε οτι μπορει να ερμηνευθει και ως κατανοηση ,αποδοση του οφθαλμοφανους,καλη πιστη και αλλα.Φυσικα γιατι ετσι μας βολευει αλλα δεν αποφασιζουμε εμεις.
Ενα ποδοσφαιρικο μεγεθος σαν τη προχθεσινη,ειδικα ΑΕΚ,δεν γινεται εκτος της απωλειας ευκαιριων που τη χαρακτηριζει,να παραγει 3 φασεις πεναλτυ και να μην εχει πλεονεκτημα απο αυτες.. Ν.1.Του μικρου Κλωναριδη που σε παει 1-0 με κιτρινη στον 6,που κανει τη φαση του 0-1 μετα,Ν.2 το αναγκαστικο του Καφε που σε ηρεμει σχετικα καιΝ. το μαρς στον Λυμπε παλι με καρτα κατα τη τηλεοπτικη γνωμη μου.
Κατα το ρεφερυ δεν ειχαμε το ειδικο βαρος ουτε για το κομβικο πρωτο ,ουτε για το κομβικοτατο τριτο γιατι αυτα εκριναν τον αγωνα...Μας εδωσε οτι θαδινε στον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ στο ΑΓΡΙΝΙΟ με μια ομαδα πλην ΠΟΚ και ισως ΠΑΟΚ.Δεν εχω πει ποτε για διατητες στο μπλογκ γιατι δεν ειναι του γουστου μου τετοια συζητηση και δεν εχει τελος.Απλως ας καταλαβουμε οτι στο καστινγκ με την ομορφη και την ασχημη γραμματεα ,η ασχημη εχει 50% λιγοτερες πιθανοτητες πριν καν μπει μεσα...

ΗΡΩΑΣ..
Η ταφη του παικταρα ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΑΝΤΩΝΙΑΔΗ στη Πολη με παρουσια πρωθυπουργου δειχνει τι συμβολο ηταν ο εκλιπων για τη περηφανεια των συμπατριωτων του.Τεραστια καρριερα,λαικο ειδωλο που επελεξε τη σημαια της μανας του,αφου εζησε εκει κι οχι εδω.
Εκανε χαρουμενες δυο εθνοτητες για διαφορετικους λογους...Αν ηταν σε αλλη χωρα θαταν λιγο αλλιως τα πραγματα αλλα αυτο το μονοπατι Αθηνα-Πολη-ΑΕΚ εχει συμβολισμους και πικρους και γλυκους...Ο ιδιος αυτοπροσδιοριζοταν σαν ο ΚΙΟΥΤΣΟΥΚ ΛΕΦΤΕΡ της ΦΕΝΕΡ ας μη το χαλασουμε,εχουμε πολλους δικους ΜΑΣ ηρωες.
Παντως για αυτους που θελουν να εξιταρουν τη μνημη μου ,να ομολογησω οτι δεν θυμαμαι το περασμα του απο το γηπεδο,αλλα το ονομα του στα χειλη των ομογενων αφου ηταν κατι σημαντικο για αυτους.Εχω ομως την εικονα ενος αγωνα με τη Φενερ Μπαχτσε ,Κυριακη πρωι με φοβερη κοσμοσυρροη και πανηγυρικο χαρακτηρα.Στο τελος οι παικτες και των δυο ομαδων,αυτο εχω καταγραψει κυριως,περιεφερθησαν στους ωμους φιλαθλων με την αθλητικη τους περιβολη ακομη κι εξω απο το γηπεδο στην οδο Καππαδοκιας δηλ.απο θυρα 12 προς Αγ.Τριαδα ως θ.19 Αλσος σαν σταρ.Ηταν γυρω στο 62,63 δεν θυμαμαι καλα ,ομως τοτε η ροη ομογενων οπαδων των δυο ομαδων προς τη μητροπολη ηταν προφανης και αφθονη λογω των διωγμων απο τους συμπατριωτες του Κιουτσουκ...Δεν ξερω αν στους περιφερομενους ηταν κι ο Λεφτερ.Ειμαι περιεργος,απαντηση μονο απο Νεστορα,Σεραφειδη,Σταματιαδη και σια θαπαιρνα σωστη και βεβαια τον πικραμενο Φ,Κ.