Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Πάμε ρε ΑΕΚΑΡΑ!

Στη Τούμπα χτυπά σήμερα η καρδιά μας εναντίον του ΠΑΟΚ. Με ελλείψεις, κακή ψυχολογία αλλά αέρα φαβορί πάμε στη Θες/νικη για την πρόκριση. Απέναντι στον παοκ που μας φοβάται πάντοτε και έχει κακή παράδοση στους αγώνες εναντίον μας. Είτε κατεβαίνουμε με τον Μαύρο και το Νικολαϊδη είτε με τον Κρασσά. Μας φοβούνται και κομπλεξάρονται μαζί μας.
Ποιοτικά, για να μιλήσουμε και ποδοσφαιρικά η αποδυνάμωση του παοκ είναι αισθητή μετά την απομάκρυνση των δύο καλύτερων παικτών του δηλαδή Βιερίνια και Κόντρερας. Μόνοι παίκτες κλάσης στην ομάδα ο Λαζάρ και ο Γκαρσία. Όχι δεν ξέχασα τον μετριότατο Σαλπιγγίδη που δυστυχώς έχει και παράδοση εναντίον μας και από αυτά που ακούω θα είναι και αρχηγός τους σήμερα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε πολύ και με οδηγό την παράδοση και κυρίως την περσινή χρονιά να αποδράσουμε με το διπλό που θα μας φέρει στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Νικήστε και ξανακάντε μας περήφανους!

Ο Γκέντζογλου χάρισε 100 χιλ ευρώ και τον ευχαριστούμε που στις δύσκολες στιγμές βοήθησε όσο μπορούσε με τον τρόπο του. Παρά το γεγονός πως υπήρξε τεμπελάκος και δεν βελτιώθηκε νομίζω πως ουδείς αρνείται την ΑΕΚοφροσύνη του. Ας του ευχηθούμε καλή συνέχεια και κυρίως καλά μυαλά.

Αγωνία για Μανωλά που είναι άρρωστος και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Δεν πειράζει όμως, ο Τραϊανός –ΕΛ ΣΙΝΤ- Δέλλας έχει και φέτος ένα δωράκι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: