Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Κέρνα μας και καμιά μαστίχα ρε Γιάχο! Ξεροσφύρι μας ταϊζεις στο χασάπικό σου;

Δεν έχω τίποτα με τον κόσμο του παοκ. Ούτε με τους παίκτες του. Δε θεωρώ πως φέρει ευθύνη για το τι συνέβη στην τούμπα. Ωστόσο, φίλοι μου, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει κάποια στιγμή να θεωρείται σύμπτωση. Όσο καλοπροαίρετος, όσο «ευρωπαίος», όσο και να γελάς με τη φράση «ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα» επειδή τη θεωρείς γραφική δεν μπορείς –εάν είσαι ΑΕΚ- να μη βγεις από τα ρούχα σου βλέποντας τον κάθε Γιάχο, τον κάθε Παππά, τον κάθε Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, τον κάθε Κουκουλάκη, τον κάθε Σπάθα και όλους αυτούς τους εκλεκτούς του Βασσάρα να ασελγούν κατά συρροή στο πτώμα της ΑΕΚ. Της ΑΕΚ των απλήρωτων παικτών, της ΑΕΚ χωρίς διοίκηση, της ΑΕΚ χωρίς κόσμο, της ΑΕΚ γενικότερα. Δε γίνεται κύριε Γιάχο να βλέπεις τη βουτιά του Λαζάρ, να κατευθύνεσαι προς το μέρος του με σκοπό να του βγάλεις κίτρινη κάρτα και στη μέση της διαδρομής να συμβουλεύεσαι τον ανεκδιήγητο βοηθό σου και να καταλογίζεις πέναλτι. Διότι τι παραπάνω μπορεί να είδε ο βοηθός όντας από πίσω με εσένα καρνάβαλε Γιάχο να είσαι από μπροστά; Τι; Η ΑΕΚ σήμερα δε θα περνούσε από την Τούμπα με τίποτα. Μόνο αν έβαζε δύο σουτ εκτός περιοχής θα κατάφερνε να στείλει το ματς στην παράταση. Διότι βγαίνει κύριοι ο αστείος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Γλύκος στο 1-0 χάνει την μπάλα στον αέρα και ο διαιτητής εφευρίσκει φαουλ. Δε θα σε άφηναν να ισοφαρίσεις σε περίπτωση που υπήρχε σωματική επαφή μεταξύ παικτών. Με την παλιά δοκιμασμένη συνταγή θα σφύριζε το περιβόητο «επιθετικό φαουλ» και μετά όλα καλά. Δε θα παίξω το παιχνιδάκι των ψευτοαντικειμενικών δημοσιογράφων που θα πουν τις γνωστές μπούρδες περί ανωτερότητας, περί «έλλειψης ποιοτικού ρόστερ» και όλα αυτά που έχουν ανακαλύψει για να μας αποπροσανατολίσουν από τα χασάπικα του ΑΡΧΙΚΡΕΟΠΩΛΗ ΒΑΣΣΑΡΑ. Δε με νοιάζει αν ο Μπέλεκ δεν κάνει κοντρόλ, δε με νοιάζει αν ο Σιαλμάς είναι επιπόλαιος, δε με νοιάζει αν ο Καφές δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του, δε με νοιάζει αν ο Λύμπε έχει αρθριτικά και δε με νοιάζει αν ο Κωστένογλου κάνει λάθος αλλαγές. Παίξε με 50-50 με Ξάνθη, με Δράμα, με ΠΑΟΚ και αν το κάνεις τότε θα ξαναμιλήσω για αυτά. Δε γίνεται να απαιτούν από μας να ασχολούμαστε με ποδόσφαιρο όταν αυτό καταργείται συστηματικά από τα κοράκια που σφυρίζουν τους αγώνες. Δεν είμαστε ηλίθιοι και σας βλέπουμε. Αυτό το ποδόσφαιρο σας αξίζει. Του Μπέου και του Μαρινάκη, του κυρ Σάββα Θεοδωρίδη, του Πανόπουλου και όλων των λοιπών παραγοντίσκων που λυμαίνονται το ποδόσφαιρο μας. Η ΚΕΔ του Βασσάρα μας σφάζει στο γόνατο και μας στερεί το δικαίωμα να συμμετάσχουμε στη συνέχεια του κυπέλλου. Βάλτε την κόντρα ΠΑΟΚ-οσφπ στον τελικό να χαρεί ο λαουτζίκος σας. Ξεφτιλισμένοι, υπόδουλοι του σάπιου συστήματός σας, η ΑΕΚ δεν πεθαίνει. Νίκη στην Κρήτη.   

4 σχόλια:

Yellow Gunner είπε...

Δεν έχω να προσθέσω τίποτα! Με κάλυψες σε όλα. Τ

Θα ήθελα όμως από την ανύπαρκτη (αμέσως με αναιρώ... τέλοσπάντων) διοίκηση να βγει και να πει ότι δεν κατεβαίνουμε σε άλλο παιχνίδι εάν δεν παραιτηθεί ο Βασσάρας και δεν διαγραφούν ΣΗΜΕΡΑ οι Γιάχος και Κωσταράς.

enwsitis είπε...

Θα ήθελα πολύ να συμφωνήσω μαζί σου φίλε μου αλλά δυστυχώς αδυνατώ. Αυτό το σύστημα δυστυχώς πολεμάται μόνο μέσω μιας καλής ομάδας που "θα κερδίζει και τους διαιτητές". Είναι μια από τις συχνά επαναλμβανόμενες φράσεις που έχουν εφευρεθεί στον θαυμαστό κόσμο του ελλ. ποδοσφαίρου, καθώς αν είσαι η ΑΕΚ αυτή την ομάδα πρέπει να έχεις για να πάρεις κάτι που απαιτεί λιγότερη προσπάθεια από αυτή που σου ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ να κάνεις. Ακόμα και η φετινή ΑΕΚ θα είχε βάσιμες ελπίδς τίτλου, αν είχε μια ακριβοδίκαιη διαιτησία, σε συνδυασμό με διαιτησίες 50-50 για παναθηναϊκό και ολυμπιακό. το παραμύθι των παναθηναϊκών και η ειρωνία περί "ο Γόντικας κινεί τα νήματα" δεν αποδίδεται επί του πρακτέου. Τα πεναλτάκια τα έχει πάρει, η ανοχή στον καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος Λέτο είναι εκνευριστική ( ακόμα κι αν επί της ουσίας έχει δίκιο να διαμαρτύρεται για την έναρξη του αγώνα στα Γιάννενα δεν γίνεται να μην αποβάλλεται). Αλλά δυστυχώς παρασύρθηκα από τη σχετικά καλή έναρξη της διαιτησίας στο φετινό πρωτάθλημα και οι αγώνες του παο με Ξάνθη-Κέρκυρα που κρίθηκαν με διαιτητικές αποφάσεις υπέρ παο δεν χαρακτηρίστηκαν "καλά σφυρίγματα" αλλά "ΑΝΘΡΏΠΙΝΑ ΛΆΘΗ". Πιθανώς να ήταν, ωστόσο έκριναν ΚΡΙΣΙΜΟΥΣ βαθμούς που γνωρίζουμε πως η ΑΕΚ δε θα ήταν σε θέση να τους κατακτήσει. Κουράγιο!

απ'το 58 στη 18 είπε...

ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ
Πολυ ευστοχη και εμπεριστατωμενη η κριτικη του αγαπητου ενωσιτη και στα 2 σχολια του.Ειμαι ανεκαθεν της αποψεως οτι φτιαχνω ομαδα,παιζω καλα και δεν επιτρεπω στη διαιτησια να ασχοληθει μαζι μου. Νομιζω οτι αυτος ειναι ο μπουσουλας της μεγαλης ομαδος.Οταν βρεθεις ανυποληπτος οπως εισαι τα τελευταια χρονια βρισκεται αυτος που δεν θα δειλιασει ,χωρις οδυνηρες συνεπειες,να κανει την κιτρινη πεναλτυ η να σε διαχειρισθει οπως αυτος του ΣαΒβατου.
Δεν εχω καημο και το λεω καιρο,με τιτλους,ειναι περιττο λουσο,οταν κοβεται το οξυγονο..Φαινεται ομως η "ειδικη μεταχειριση " και αυτο αρχιζει να ποναει και τους μαζοχιστες ακομα..
Για τα υπολοιπα παραπεμπω σε σχολια προ διμηνου ,τριμηνου η αν θελετε 45 ημερων.
Καμμια εκπληξη..Εννοειται ευχαριστη..

ΥΓ: ο Ιανουαριος στατιστικα δινει τη μεγαλυτερη πυκνοτητα πικρας εδω και πολλα χρονια και προτεινω να καταργηθει ως μηνας γενικα η να καθιερωθει ρεπο αλα Μπουντεσλιγκα.

απ'το 58 στη 18 είπε...

ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΑΣΧΕΤΟ
Η ποιοτικη διαφορα ποδοσφαιρου αλλα και αντιληψης γυρω απο αυτο ,μεταξυ ΡΕΑΛ
και ΜΠΑΡΤΣΑ ειναι χαωδης Το ξαναδαμε χθες..Η παιδεια του προτζεκτ Μασια-Μπαρτσελονα μπροστα στο καθεστωτικο και παρωχημενο"γ.μω και δερνω" της Ρεαλ(αφηνω εξω τους προπονητες) ειναι προκληση για αναλυση και μαθημα.
Αν χθες ο ρεφερυ δεν ηταν βασιλοφρων ,θα πηγαινε το ματς σε πολλα γκολ αφου ηταν τοσο εκνευριστικη η ηρεμια και προσηλωση στο Συστημα ,που νομιζεις αυτοσχεδιασμο, η Μπαρτσα που ειχες την αισθηση οτι επροστατευετο το σκορ απο υπερβαση ανωθεν.Η δε ανοχη στους ΠΕΠΕ -ΑΛΟΝΣΟ πρεπει ναεχε ερωτικο υποβαθρο,δεν εξηγειται..
Ακαιρη η συγκριση αλλα θυμηθηκα κατι παραστασεις δεκαετια 90 με οσφπ κυριως ,επι Προπονητου και Παικτων που κοβοταν το θεαμα απο χειροκροτημα θεατρου λογω ευφοριας και ενω η μπαλα ηταν στη σεντρα.Λεγοταν και το περιφημο:
"Πατειστε τους τωρα να το θυμουνται που θα τουσ ξαναβρειτε ετσι?"Αυτο εγινε και 10 φορες και τα ματς δεν αγγιξαν παρα σπανιως ως ποτε ιστορικα πλαφον λογω προστασιας .
Αυτος ειναι και ο λογος της θεωριας περι ανωτερης δυναμης που να γραφει τη διαιτησια,ετσι φυσικα χασαμε ισως και 4 πρωταθληματα.Τρια τα 90ς και σιγουρα ενα προσφατα.Παντα οταν το παιρναμε ειχαμε διαφορα πολλαπλασια των βαθμων και πανελληνια αναγνωριση.
Πως λοιπον να βρεθει δικηο τωρα?