Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Πάμε!


Εφτασε η μέρα που περιμένουμε κάθε χρόνο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Μια μέρα, που προσωπικά δεν περίμενα πως θα έρθει, καθώς ήμουν τρομερά απαισιόδοξος για την αδειοδότηση και τη συμμετοχή της ομάδας. Αξίζουν πολλά, πάρα πολλά μπράβο στον Αντρέα Δημητρέλλο για την όλη του παρουσία από τη στιγμή που ανέλαβε να τρέξει τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ. Συμμάζεψε τα σπασμένα του Αδαμίδη και του Θανόπουλου με έντονο «πολιτικό κόστος». Η ΑΕΚ δεν πήρε χάρη από κανέναν, δεν είχε ευνοϊκή μεταχείριση και καταθέτοντας τα χρήματα που απαιτήθηκαν συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα περίεργο, δύσκολο που είτε μας αρέσει είτε όχι στοχεύουμε στην παραμονή μας σε αυτό με τις υπάρχουσες τουλάχιστον συνθήκες. Δεν υπάρχει αισιοδοξία, υπάρχει όμως προσμονή για το άγνωστο. Σήμερα στο γήπεδο, δεν θα δεις κανέναν να φορά τη φανέλα του καλοκαιρινού αποκτήματος και να απορείς πως πρόλαβε να την προμηθευτεί! Σήμερα θα ελπίζουμε στον Γροντή, τον Κουρέλλα, τον Γιάγκο, τον Φούντα και στον Μιχάλη τον Παυλή. Και όπου μας βγάλει. Απλά… Καλή επιτυχία και εύχομαι να βρουν πολλοί τον δρόμο προς το Στάδιο!

1 σχόλιο:

απ'το 58 στη 18 είπε...

Εχοντας δει κατι λιγο καλυτερο απο αυτο που περιμενα ,το αποτελεσμα αφηνει μια πικρια οτι η ηττα δεν μας πηγαινε.Ισως η ελλειψη αυτοπεποιθησης σε κομβικα σημεια που δεν ηταν πολλα να στοιχισε.Αντιθετα η εμπειρια των δευτεροκλασατων,εννοω ολων ,παικτων του Αστερα,εφερε την υπομονη που τους εκατσε στο ματς.Ο.ΚΔεν φανηκαν παντως τρακαρισμενοι οι μικροι,φοβαμαι ομως οτι το τρακ θα τους βγει αργοτερα οτν θα τρωνε "πορτες"απο τις ομαδες της κατω ζωνης...
Αδικαιολογητα τρακαρισμενοι ομως ηταν οι πιο εμπειροι ισως λογω γνωσης.Ο Ντιμι εκανε ενα λαθοςπου ουτε σε προπονηση δεν γινεται,δεν τον εκτελεις γιαυτο ομως.Ο Λαγος αφου αποφασισε να κανει ενα -1-καλο,εκεινη το γεμισμα με προσποιηση-μισο γκολ ΛΥΜΠΕ-συνεχισε με σερι λαθων.Ο Πολεμιστης=ΓΚΕΡΕΙΡΟ με το 10 πια πρεπει να εστειλε πολυ κοσμο με κριση ζαχαρου..Ανεπαρκης στη θεση αυτη ο ΓΙΑΓΚΟ.Ισως βοηθησει σαν στοπερ.Καμμια σπιθα παντως κρυφων ελπιδων δεν ειδα.ομως ειδα καποια σοβαροτητα και μετριοπαθεια.Υποχρεωτικα θα βοηθησουν οσοι ερθουν.
Η φιγουρα του Θωμα συγκινει παντα,εχοντας δει προσφατα το λετζεντ στορυ του στη νοβα που με εκανε να δακρυσω απο τις εξομολογησεις τουΜπραβο σε Φουρναρο και Καραλη..Σ'αυτο θα επανελθω αναλυτικοτερα αργοτερα.Ειναι ζωντανος θεος για την ΑΕΚ και κακως απομακρυνθηκε για ενα διαστημα αν και ολα εξηγουνται...
Η φιγουρα ομως του Λυκουροπουλου εξοργιζει και εχει και αρνητικη ενεργεια/ ΑΔΗΜΟΝΟΥΣΕποτε θα επιβαλλει ο Αστερας την ανωτεροτητα του και επαιζε στα δακτυλα τις εναλλακτικες λυσεις που προβαρε ο ΤΣΙΩΛΗΣ.Ηρεμησε στο γκολ λες και αποκατασταθηκε η ποδοσφαιρικη λογικη...Μαρτυρουσε σαν κακομαθημενο τις οφθαλμοφανεις αστοχιες του συνολου ΑΕΚ και ξεπερασε πολλακις τον εαυτο του αγγιζοντας στιγμες του ανεπαναληπτα αψυχολογητου Μπραουδακη που προ ετων επαυθη απο τη νοβα μετα απο τηλεφωνηματα εξαλλων Αεκτσηδων(moi aussi)
Καμμια αλλη επισημανση.Ιδωμεν...