Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Μεθαύριο είναι καλύτερα



Επειδή το Αυριο Είναι Καλύτερα που λέγεται συχνά μετά τις γκέλες δεν ήταν και πολύ καλύτερο, κατέληξα στο μεθαύριο είναι καλύτερα μιας και σήμερα αισθάνθηκα ήρεμος από την Κυριακή. Η περιπλάνηση μου στους δρόμους των Αθηνών υπό βροχή χαρακτηρίστηκε από απίθανα νεύρα και ατυχίες μιας και μπροστά μου για τουλάχιστον δυο χιλιόμετρα είχα εκπαιδευτικό όχημα με νεαρό οδηγό άνευ διπλώματος. Μην έχοντας τρόπο διαφυγής μιας και ο άνθρωπος πήγαινε προφανώς στο ίδιο μέρος με εμένα εκνευριζόμουν απερίγραπτα χωρίς να αντιλαμβάνομαι όμως το λόγο. Δεν μου πήγαινε η καρδιά να βρίσω και να κορνάρω, μιας και όλοι τα έχουμε περάσει αυτά συνεπώς εκνευριζόμουν εσωτερικώς ακούγοντας φρικτή μουσική ραδιοφώνου.

Σαν σήμερα, εγκρίθηκε το καταστατικό της ομάδας πριν 88 χρόνια. Πολλοί αναφέρουν πως σήμερα θα έπρεπε να γιορτάζονται τα γενέθλια του συλλόγου αλλά καθιερωμένη γιορτή είναι η ιστορική 13η Απριλίου, ημέρα κατά την οποία συζητήθηκε η ιδέα ίδρυσης της μεγαλειώδους ομάδας μας. Χρόνια πολλά πάντως!

Όσον αφορά τον Κατίδη, είναι θετικό το ότι ανέλαβε την ευθύνη της ισοπαλίας η οποία βεβαίως δεν είναι εξ ολοκλήρου δική του. λάθη συμβαίνουν, δεν σκύβουμε το κεφάλι και κοιτάμε μπροστά με σημαία την σκληρή δουλειά και τα ελάχιστα λόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: