Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Το καρναβάλι της Σουπερλιγκ



Παρασκευή σήμερα τρεις ημέρες πριν τον κρισιμότατο αγώνα με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ. Κρισιμότατο, διότι η ΑΕΚ σε περίπτωση που δεν κερδίσει θα έχει σαφέστατο πρόβλημα στην μετέπειτα παρουσία της στο πρωτάθλημα. Η πολυπόθητη πρώτη νίκη πρέπει να σημειωθεί το συντομότερο, διότι όσο αυτή αργεί τόσο δυσκολότερο θα είναι να επιτευχθεί στη συνέχεια. Δεν χρειάζεται να πούμε πως ο αγώνας είναι δύσκολος, μιας και κάθε αναμέτρηση της ομάδας φέτος μοιάζει βουνό. Δυστυχώς, η παρουσία ενωσιτών στο γήπεδο δεν κατέστη εφικτή και η ΑΕΚ θα παίξει για πρώτη φορά χωρίς την συμπαράστασή μας σε αγώνα πρωταθλήματος.

Στα των Χάρις και Βιντιάδη αυτό που εύχομαι είναι να τελειώσει γρήγορα το σίριαλ μιας και όσο αυτό διατηρείται τόσο υπάρχει ελπίδα και αν τελικά χαλάσει κι αυτό τότε τα προβλήματα θα είναι πιο δύσκολα διαχειρίσιμα.

Η ευρωπαϊκή παρουσία ΟΣΦΠ και ΠΑΟ φανερώνει την κάθετη πτώση του ελληνικού πρωταθλήματος λόγω των αλλεπάλληλων σκανδάλων σε αυτό. Κάποια στιγμή, θα φαινόταν η ανυπαρξία μας στο ποδόσφαιρο όταν κουμάντο κάνουν γκάνκστερς, άνθρωποι του υποκόσμου και άτομα που θέλουν να κάνουν κομπίνες. Για λαϊκή κατανάλωση υπάρχει ο άθλιος μικρόκοσμος της Σούπερλιγκ και Φουτμπολ Λίγκ όπου οι όποιες κυρώσεις έχουν ισχύ για έναν χρόνο. Μετά, όλα ξεχνιούνται και ο κάθε κατεργάρης επιστρέφει στον πάγκο του έτοιμος για μια νέα αλητεία, ένα νέο τραμπουκισμό, μια νέα κλεψιά ή άλλη μια απάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: