Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Προσοχή σε αυτόν



 
Καλησπέρα και πάλι. Ανειλημμένες υποχρεώσεις με ανάγκασαν να απέχω από την επικοινωνία μας και οι εξελίξεις από τη Δευτέρα ήταν πολλές. Τσακωμοί δια αλληλογραφίας, κουβεντολόι με τους καταληψίες, αλλαγές συστήματος από τον Λίνεν, μετεγγραφολογία, θέμα στην ΟΥΕΦΑ, από όλα είχε ο μπαξές.


Με την ΑΕΚ ένα πράγμα είναι αδύνατο: να στερέψεις από ειδήσεις! Άσχετα αν είναι ως επί το πλείστον αρνητικές. Ο αυριανός αγώνας με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ είναι όλα τα λεφτά. 

Απέχουμε 3 βαθμούς από τους ενισχυμένους ακρίτες οπότε ή τους πιάνουμε, ή απομακρυνόμαστε κι άλλο από αυτούς που κυνηγάμε. Στη συνέχεια ανεβαίνουμε στο Χαριλάου και έχει ο Θεός.

Θα μιλήσω για έναν παίκτη από την Ξάνθη και ειλικρινά αν μας την κάνει αυτός, θα ζητήσω από τον Λίνεν να σκίσει το πτυχίο του. Τον έβαλα και σε φωτογραφία για να μην μου λέτε πως τον μπέρδεψα. Μαρίν. Ξανθός, γρήγορος με μικρό διασκελισμό, απίθανη τρίπλα. Πιάστε τον. Είναι η αιτία της αναγέννησης της Ξάνθης και ο λόγος που ο Ουζουνίδης γίνεται μάγκας.
Βιντιάδης και Φωτίου φαίνεται να πράττουν την ταμειακή διευκόλυνση που τόσο έχει ανάγκη το άδειο ταμείο της ΠΑΕ αν και με μπαλώματα δεν γίνεται σοβαρή προσπάθεια. Πιθανώς να βγαίνει λίγο νερό από τον αναπνευστήρα αλλά το γεγονός πως βρισκόμαστε κατά τα ¾ κάτω από την επιφάνεια δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: