Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Δεν υπάρχει άλλη ομάδα



 

Εάν υπάρχει έστω και ένας ακόμη άνθρωπος που δεν έχει πεισθεί για την διαφορετικότητα και το μεγαλείο αυτής της ΙΔΕΑΣ που ονομάζεται ΑΕΚ, τότε η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Το γεγονός πως ακόμα και σ’αυτές τις δύσκολες ώρες που ζει η παρηκμασμένη αγωνιστικά, αλλά όχι ιδεολογικά
ομάδα, υπάρχουν άνθρωποι που την λατρεύουν τα λέει όλα.

Αναφέρομαι βεβαίως, στην απίστευτη ιστορία του φίλου της ομάδας που επί της ουσίας έκανε δώρο 30 χιλιάδες ευρώ στη διοίκηση για να πάρουμε τον Ανάκογλου μέσα από τα χέρια του Παναθηναϊκου, με μοναδική προϋπόθεση την επίσκεψη τριών εκ των ποδοσφαιριστών της ομάδας για εμψύχωση στον γιο του που βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Λένε, πολλοί, πως το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι και πως δεν μπορούμε να βλέπουμε τίποτα περισσότερο από αυτό. Ωστόσο, κάθε μα κάθε φορά η ΑΕΚ αποδεικνύει πως είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια ομάδα που παίζει το δημοφιλές σπορ. Τα ιδανικά, οι αξίες, η καθημερινότητα, οι Αρχές και η Ιστορία του τεράστιου συλλόγου μας δεν μπορούν να περιορίζονται στις τέσσερις γραμμές ενός αγωνιστικού χώρου. Είναι τρόπος ζωής, είναι Αγάπη, είναι λόγος αισιοδοξίας.

Εύχομαι καλό βράδυ σε όλους σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: