Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Με... Ντέμη κόντρα στον ΠΑΟΚ




Όπως ανέφερε και ο «58 στη 18» η προηγούμενη εβδομάδα ήταν εξαιρετικά απαιτητική από επαγγελματικής άποψης, γεγονός που δεν μου επέτρεψε να επικοινωνήσω μαζί σας. Η εβδομάδα που πέρασε, έφερε στο προσκήνιο παλιές αγάπες του παρελθόντος όπως τον Μελισσανίδη, προανήγγειλε επιστροφές στο γήπεδο όπως του Νικολαϊδη, προσέφερε την Τρίτη συνεχή νίκη της ΑΕΚαρας και την πέμπτη αγωνιστική στην οποία μένει αήττητη και δημιούργησε το ρεκόρ των δυο συνεχόμενων αγώνων με γκολ από τον αρχηγό Ρότζερ Γκερέιρο έστω κι αν σκόραρε από την άσπρη βούλα.


Η αποβολή Κορδέρο εξόργισε τους πάντες μιας και ήταν απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο ο διαιτητής έκανε επί της ουσίας επίδειξη δύναμης κόντρα στην ομάδα μας. Ιδίως η πρώτη κάρτα δηλώνει ευθαρσώς πρόθεση για πρόκληση καθώς η απόφαση ήταν στα όρια της γελοιότητας και της πρωτοφανούς παράβασης θεσμοθετημένων κανόνων του ποδοσφαίρου.


Περιμένουμε τον ΠΑΟΚ του Γιώργου Δώνη το Σάββατο που κόντρα στα προγνωστικά και την κοινή λογική παραμένει στον πάγκο του Δικεφάλου του Βορρά, έχοντας καταφέρει στο πρωτάθλημα της μηδαμινής ανταγωνιστικότητας να παλεύει για τη δεύτερη θέση με την αξιόλογη μεν, αλλά υποδεέστερης δυναμικής ομάδα του Αστέρα Τριπόλεως.


Η χθεσινή νίκης επί της σχεδόν υποβιβασμένης –πλέον- Κέρκυρας, ήρθε ευκολότερα από ότι δείχνει το τελικό 0-1 και συνοδεύτηκε από μια ελπιδοφόρα τηρουμένων των αναλογιών εμφάνιση του Φουρτάδο, αλλά και από εξαιρετική παρουσία των Μπουγαϊδη και Φέτση που αρπάζουν την ευκαιρία της καθιέρωσης από τα μαλλιά.


Ο Ντίμι, κόντρα σε όσα μας έχει συνηθίσει, ήταν εκεί που χρειάστηκε κρατώντας το 0 σε δυο απαιτητικές φάσεις. Τόσο στον Κυβελίδη, όσο και στη λάθος εκτίμηση του Φέτση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: