Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΣΔΟΕ στην ΑΕΚ



 http://s1.aek365.com/uploads/articles/7310b97c2b629b8d699f20fc0ccb58e3_30779.jpg
Είναι υπέροχο να βλέπεις τους φίλους του Ολυμπιακού να διαμαρτύρονται έντονα για την διαιτησία. Είναι Θεία Δίκη, είναι τραγική ειρωνεία, είναι κωμικό. Είναι επίσης αστείο να τους βλέπεις να διαμαρτύρονται στο μπάσκετ για το «παναθηναϊκό κράτος» και για τις αλητείες του Γιαννακόπουλου. Η θέληση για νίκη είναι προφανώς τυφλή, καθώς δεν αφορά τον Ολυμπιακό αν υπάρχουν παραβάσεις που τον ευνοούν, αλλά αν εκείνος αδικείται τότε υπάρχει θέμα. Δεν πειράζει, όμως, ξύδι.

Η επιτροπή της κατάληψης που απαρτιζόταν από άτομα περιορισμένης ευθύνης, τον ηθοποιό Πάντζα, την ερασιτεχνική, τους παλαίμαχους και διάφορους αργόσχολους που δεν ξέρουν που τους πάνε τα τέσσερα κατάφεραν να κερδίσουν την είσοδο του ΣΔΟΕ στην ΑΕΚ για οικονομικό έλεγχο. Δυο είναι τα τινά: Είτε είναι υπερασπιστές του κοινωνικού Δικαίου, είτε είναι απλώς πάρα πολύ χαζοί. Ο Ιωαννίδης, συνέστησε στους οπαδούς να μην το κάνουν (άλλο παράδοξο κι αυτό, αξιωματούχος του ελληνικού κράτους να προτρέπει Ανώνυμη Εταιρία να μην κάνει κινήσεις που πιθανώς να φέρουν χρήματα στα κρατικά ταμεία), ωστόσο αυτοί δεν τον άκουσαν οπότε: ό,τι κινήσεις γίνονταν τον τελευταίο χρόνο προκειμένου να διευθετηθούν οι οφειλές δεν έχουν πλέον καμία ουσία. Αφενός, δεν θα ευνοηθεί το κράτος εισπράττοντας και αφετέρου η ΑΕΚ θα κλείσει ως εταιρία. Το μόνο που μπορούν να κερδίσουν είναι η σύλληψη φυσικού προσώπου για οφειλές, ωστόσο τη νύφη θα πληρώσει ο Αδαμίδης, ή ο Θανόπουλος η κάποιος άλλος τελοσπάντων χωρίς να συνεχίσει να υφίσταται ΑΕΚ.

1 σχόλιο:

απ'το 58 στη 18 είπε...

COMPLIMENTS
Πανηγυριζω με ικανοποιηση τον χθεσινο βαθμο με παοκ σαν νικη.Η εμφανιση επισφραγιζει την ανοδο επιπεδου της ομαδας χωρις αυτο να οφειλεται στο χαμηλο δυναμικο των τελευταιων αντιπαλων μας.Δεν θα αλλαξει η γνωμη μου ,παρακαμπτοντας τον αγωνα με Πλατανια οπου θα δουμε πραγματα και θαυματα,ακομα κι αν συντριβουμε στα τεως ντερμπυ.
Παρακολουθησα οπως επρεπε το β ημιχρονο σε προπο ,με τους εξηνταπενταρηδες Πολιτες που με γυρνανε ωρες-ωρες 25 και χρονια πισω.Σπαστη ελληνικη προφορα,και εμπνευσεις που δεν ειναι ατακες αλλα ο φυσιολογικος τους τροπος εκφρασης:Αλλαγη Καραλη με το ονομα φαρδυ-πλατυ στη φανελλα στην οθονη των 60 ιντσων:"-Τον Κατιδη βαζει μμπραβο,νατος Κατιδης διες τον,κουραστηκε ο Γκερερος,καλα κανει,νντουραλεξ ειναι?"Φαση οφσαιντ σαλπι:"-Ο Σαλλλπιν γκιδης 17 φασεις κανει στις 19 οφ σαιντ ειναι"(με εντονο τονισμο στο ο).Και το τελειωτικο μου ενω στο 91-92 γινεται αναμπουμπουλα που αποκρουει με απιστευτη σιγουρια ο ΝΤΙΜΙ":Ωραια ταινια εχει μετα ο ανν τεννα ,Κλουνι παιζει,Μπραννντ Πιτ παιζει,Μαλλλκοβιτς παιζει ωραιοι ηθοποιοι.".Κολλητη ερωτηση απο τον διπλανο:-Αποδραση των 11 ειναι?Και ο θεος που ολο το ματς δεν εχει μιλησει υποφεροντας καθε φορα που χανουμε κατοχη(υποκωφα βογγητα και μακροσυρτα αμαν), δηλαδη συνεχεια,απαντα πολυ γρηγορα για να μη στραβωσει το ματσακι:"-Μαλλλκοβιτς δεν παιζει στην αποδραση των 11".Μετα σιγη.Ολα αυτα ενω κανεις δεν γελαει ,οι κουβεντες πεφτουν κατω ετσι ,εγω τις μαζευω με κατανυξη ενω παρενοχλουμαι αισθητικα απο υπερβαμμενη αεκτσου, τζανκι του κινο γυρω στα 60 που καπνιζει και κανει τα παντα με τα σχολια της για να φαμε γκολ στο 94...Πως να πεσεις κατηγορια ετσι,που τα βρισκεις αυτα?Εχει κανεις τετοιους οπαδους?
Η αμυντικη ελληνικη πενταδα εκανε παιγνιδι ενηλικιωσης,δυνατα,ψυχωμενα,με εμπιστοσυνη καμμια σχεση με τον εφιαλτη των 6 ,7πρωτων αγωνιστικων και βαλε.Κερδος οι 2 ακραιοι που αν συνεχισουν να προοδευουν θα ειναι θησαυρος.Ο Μπουγαιδης πειθει και ανεβαινει ,για τον Κουτρουμπη εχω μιλησει.Ο Μητροπουλος ειναι λαχειο,ο Πετροπουλος το ιδιο ,θελει παικτη διπλα του ,νομιζω οτι του παει ο Παυλης περισσοτερο,αλλιως ξοδευεται σε υπερεκτιμημενους ατομισμους.Δεν μπορω να πιστεψω οτι ειχαμε μεσα τον Λαγο,ο Γκερρειρο παιζει ντοπε με απιαστο βοηθημα...Ειναι το σημειο που πρεπει να καλμαρουμε και καλα ειπε ο Λινεν οτι κουβεντες για στοχο πλευ οφ ειναι αστοχες...Δεν θα επιτρεψουμε να μας κλυδωνισουν προσχεδιασμενες απωλεις ,ευτυχως ακομα κι ο γραφων εχει ξορκισει τις μαυρες σκεψεις...
Για τις αταξιες καποιων ανοϊκων αεκτσηδων που επιθυμουν περαιτερω μπελαδες με τους ελεγκτικους μηχανισμους ειχα ασχοληθει και προ μηνος.Ειναι το απαραιτητο συμπληρωμα του ελκυστικου σκηνικου για τους υποψηφιους επενδυτες ...Χρειαζονται μπραβο για τη σκεψη.ακομα κι ο υπουργος τους το ειπε...Με τετοιους φιλους...